Home » Uncategorized » Femeia ideala

Femeia ideala

Imagine

 

       Cand auziti de “femeia ideala” probabil  va formati o imagine despre fizionomia ei si ar arata cam asa:  extrem de frumoasa, senzuala, cu un corp de invidiat, mai precis “rupta din soare”. 😀  Priviti dincolo de aspectul fizic si veti descoperi exact cum este ea. Dezbracati-o  din priviri, nu numai de haine! Cunoaste-i fiecare particica a sufletului, nu doar a  corpului. Femeia ideala este inteligenta, ceea ce o face sclipitoare mai ales in fata barbatilor, care cu siguranta vor stii sa o aprecieze. Femeia ideala este o luptatoare. Desi niciodata nu stie ce vrea, are incredere in fortele ei, iar atunci cand isi propune ceva, isi pregateste toate armele si nu renunta pana cand nu isi indeplineste scopul. Femeia ideala este matura. Gandeste si actioneaza precum o femeie care a  invatat din experientele vietii, iar cand situatia nu e pe placul ei nu se comporta ca o copila rasfatata. Ii ofera libertatea necesara barbatului ei de a iesi cu prietenii lui.  Este sincera, stie sa ii asculte pe cei din jurul ei si le ofera sfaturi. Intotdeauna va fi atenta,pentru a le oferi celorlalti exact ce au nevoie. Este  optimista, intelegatoare, si mai ales stie sa aiba rabdare. Are simtul umorului si stie sa se faca placuta intr-un colectiv. Are atitudine, de aceea se va face mereu remarcata si ii va cuceri pe toti cu farmecul ei. Pentru a obtine diploma de “femeie ideala” , o femeie trebuie sa fie privita astfel: acea persoana de care te-ai indragostit(ca barbat), care iti este cea mai buna prietena( ca femeie) si este cea mai buna mama pentru copil.

            “ Femeile sunt creaturi menite să fie iubite, nu înţelese.”  Oscar Wilde

Daca ti-a placut acest articol, s-ar putea sa iti placa si Barbatul perfect

Advertisements

12 thoughts on “Femeia ideala

  1. Pentru mine, femeia ideala trebuie, pe langa maturitate, sa aiba si simtul copilariei, ca sa zic asa. Sa nu uite niciodata sa isi traiasca viata de copil din sine. Eu o zic din proprie experienta, caci am langa mine atat un copil, cat si un om matur. Si o consider pe ea femeia ideala! 🙂 Femeia!

  2. În căutarea idealului, a perfecţiunii, ratăm femeia care se “asortează” cel mai bine felului nostru de a fi. Sufletul pereche. Există femeia ideală ? Maybe. Nu am niciun motiv să îmi pun această întrebare. Să şi-o pună bărbatul ideal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s